viernes, 20 de mayo de 2016

SWEET CHILD O' MINE --Guns and Roses.

                                                                                                                                  

1-S'escoltaveu d'home,comença amb un solo de guitarra, bateria en even8th,sonen coros, la segona guitarra fa els acords,pregunta i resposta en certs temps,la guitarra imita la veu.
 En el B.G. està la segona guitarra i el baix.en el F.G. sonen la primera guitarra i la veu.


2-Videoclip:

En el videoclip oficial d'aquesta cançó es veu com si estiguessin preparant el seu mateix concert i mentre passa aixó sona un petit solo de guitarra i el cantant Axl Rose comença a cantar.El videoclip esta en un to gris per donar-li un toc mes melancòlic.
Lletra:parla d'una noia i que aquesta noia el fa recordar al protagonista les millors coses de la seva infància i de les característiques de la noia que li recorden a un lloc segur quelcom d'altres coses.


3-Funció social:
 Aquesta cançó la seva funció social es entretenir, que la gents s'identifiqui amb la lletra i amb el que sent l'autor amb aquesta persona especial i si el que escolta la cançó li passa el mateix.
També l'autor vol expressar els seus sentiments i transmetre perquè la persona que ho escolti a lapart que s'ho passi bé també s'identifiqui.

4-Reflexió o conclusió:

La meva conclusió es que , es una cançó perfecte per escoltar-la, ballar-la i passar un bon rató.
També va be si estas enamorat que no es el meu cas però que possiblement qui ho estigui es sentira bastant com l'autor en aquest moment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario