lunes, 23 de mayo de 2016

Kaydy Cain--Blessed

                             

1-Sona una base rítmica amb sintetitzador i comença a cantar ell i la base rítmica pasa a sonar mes de fons en el B.G..

Despres comença a rapejar i per el que sembla la seva veu está retocada amb algún tipos de programa com ho pot ser autotunes que es el mes comú o qualsevol.
En el F.G.: sona la seva veu .
En el B:G.. sona la base rítmica i sintetitzador amb soroll de plats.


2-Videoclip:Surt ell en el que sembla ser un camp de basket mentre fa playback i els demes surten jugant i demes.Per el seu aspecto sembla ser els barris mes pobres de Barceona ja que el cantan es d'allà i el videoclip tambè esta gravat allà.
Lletra: la lletra parla sobre diferents temes com poden ser:l'amor, el sexe, en general la vida qüotidiana del cantant o de qualsevol persona que viu en aquests barris mes conflictius.

3-Funció social:en la meva opinió la funció social d'aquest tema apart d'entretenir al que escolta la cançó en certa part es una critica a la societat que envolta al mateix autor de la cançó o la gent del seu mateix voltant o de persones de que ara que mes o menys es famós es volen aprofitar d'ell.


4-Conclució o reflexió: parlant personalment aquesta cancçó es molt bona ja que envolta moltes situacions de la vida que es veritat i per mi aquest cantant no es tan comercial com ho poden ser altres que es fan pasar per malotes i que en veritat ho fan només per vendre i no de sentiment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario