lunes, 23 de mayo de 2016

Estirpe imperial--Patria.
1-El primer que sona en aquesta cançó es una guitarra rítmica acompanyada d'una batería i així durant una bona part de la cançó, fins que desprès comença a sonar una veu d'home i la guitarra i la batería pasan a estar en el background mentres que la veu masculina sona mes fort que el resta.

2-Videoclip: bueno aquesta cançó no te videoclip ja que nomès surt una imatge de fons que es la rojigualda o bandera espanyola amb l'aguila imperial al mitg amb l'escut de les comunitats d'Aragó,Navarra i Castilla i Lleó.

Lletra: la lletra parla sobre el sentiment que te l'autor cap a la seva patria,l'amor que sent cap ella i perque creu que no s'han de perdre els valors i tradicions que ens han marcat durant tans segles i del perqué creu que en la seva i tambè en la nostre sang som espanyols i hem d'estar orgullosos per aquesta mateixa raó.

3-Funció social: la funció social d'aquesta cançó es fomentar a que la persona que l'escolti es sentí identificada i que a la mateixa hora augmenti el sentiment de patriotisme i tradicionalisme que l'autor creu que hem de tindre i conservar-lo, per tant la seva funció tambè es política ja que tambè esmenta el tema del separatisme i raóns per la qual està malament ser-ho.


4-Conclusió o reflexió: aquesta cançó per mi es perfecta ja que em sentu molt identificat amb l'autor i la veritat es que m'agrada molt sentir aquest sentiment i l'amor cap a la meva terra ,la meva nació i demes.
Per tant es un molt bon tema sempre i qual pensis d'aquesta manera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario